Cor Kuijer

Ik ben gefascineerd door de psychologie achter arbeidsrechtelijke kwesties.

Mijn uitgangspunt is dat organisaties worden gedragen door levende wezens met ieder een eigen achtergrond en een eigen verhaal. Daarom los ik een juridisch probleem liever niet op vanachter mijn bureau. Ik ga naar de betreffende bedrijven toe om inzicht te vergaren hoe het conflict is ontstaan: door me te verdiepen in de mensen erachter. Zo’n persoonlijke benadering maakt werknemers en werkgevers wederzijds betrokken, wat een oplossing over het algemeen bevordert. 

Ik sta voor een persoonlijke, eerlijke en no-nonsense manier van werken. Tevens ben ik ervan overtuigd “dat het leven een leven lang leren is”. Elke dag leer ik weer nieuwe dingen waardoor ik soms tot nieuwe inzichten kom.

Het klantenbestand is divers: onder meer bedrijven in de metaalindustrie, transport en logistiek, persoonlijke beschermingsmiddelen, kinderopvang en zorginstellingen. Ook sta ik werknemers bij, werkzaam in alle geledingen van een onderneming.

Curriculum Vitae

Opleidingen

Mavo, Havo en Heao en Erasmusuniversiteit Rotterdam.

Arbeidsverleden

Rijkswaterstaat, Gemeente Rotterdam, Vereniging FME, Terpstra & Mokveld advocaten Gouda, MKS Advocaten Gouda, Prospectief organisatie- en adviesbureau, Kuijer Arbeidsrechtadvocatuur.

Lidmaatschappen

Vereniging van Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA), Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA), Landelijke Vereniging Vertrouwenspersonen.